Još jedna kaštelanska štorija
02.09.2017

Nova splitska gastro oaza

Bilo ih je zaista gušt gledati, ali i aktivno sudjelovati proteklih mjeseci dok su se naporno pripremali za otvorenje i nadolazeću turističku sezonu. Jer pronaći svoje mjesto u moru splitskih gastro mjesta, priznajemo, nije jednostavno.

Mlada ekipa koja voli i zna što radi, u kuhinji su nekoliko mjeseci slagali i pripremali menu. Mladi chef i sous-chef Saša i Marin sa svojim timom kreativni su ‘luđaci’. Neno, Antonia i ostala družina u servisu pomno vode brigu o svakom gostu, znalački i šarmantno. A sve pod budnim okom Šime koji ne ostavlja mjesta propustima.

 

     

 

Sudjelovati u stvaranju ove priče kreiranjem vinske karte za Vino.like je bio poseban izazov. Preko 100 različitih etiketa vina, s naglaskom na Dalmaciju, iako ostale regije nisu zanemarene, kao ni inozemne etikete. Zavidna je lista jakih alkoholnih pića koja se mogu kušati i u ludim kombinacijama.

  

 

Doživljaj upotpunjuje vrhunski prostor koji je pomno uređen, dizajneri su pazili da svaki detalj dodatno istakne ljepotu starih zidova Dioklecijanove palače. Ova odlična ekipa koja je protekla dva-tri mjeseca vrijedno s nama učila, upijala svaku novu informaciju ugostila je i prve posjetitelje. Zasigurno će nova gastro oaza pronaći svoje mjesto među ljubiteljima slasnih zalogaja. Splitska gastro scena je bogatija za još jedan vrsni restoran.

Restoran La Grotta, Adamova 3